FÅRET SHAUN!

Morning! När jag vaknade i morse hade jag ingen röst vilket var skit tråkigt. Har duschat och även fått min röst tillbaka, senare blir det att träffa Andréa, Pontus, Marcus och kanske Linus. Hade tänkt äta på Burger King och snacka lite, fira mig också antar jag. Jag fyllde år i Onsdags, 16år är väl ingen höjdare att fylla men ett år närmre 18. ;)
Detta fåret på bilden är Fåret Shaun, min lillebror kollar på det hela tiden och låten sätter sig i huvudet direkt. Men jag måste erkänna att han är ganska söt ändå, haha! Nu ska jag gå in på Rasmus rum och leka med hans telefon eftersom jag är beroende av Yatzi spelet på den, inte bra. :) Vi hörs senare!♥

SORRY

Tänkte ursäkta mina stavfel i förra inlägget men också passa på att utnyttja detta tillfälle att göra ett till inlägg från mobilen.

När jag ändå är igång kan jag ju meddela att jag kommer garanterat uppdatera ännu mer på kvällarna eftersom Rasmus gillar sällskap! :D

Natti <3


VINTERTID

Hej alla söta!

Nu ligger jag i Rasmus säng och leker lite med hans iPhone vilket resulterade i att jag tänkte testa mobilblogga. Hittills känns det okej faktiskt.

Min dag idag:
Jag har tagit det lugnt och varit ute en hel del idag, först med Emelie i förmiddags och sen träffade jag Andréa vid sju ungefär. Snackade hur mycket som helst och sen stack vi hemåt båda två och jag startade en film "Ace Ventura" med Jim Carrey, rekomenderas!!

Fick ett sms runt halv elva av Dea att hon var rastlös då jag mötte henne vid Toppen också gick vi en runda och började snacka om typ Andar och sånt läskigt. Sen skiljdes vi åt vid halv tolv och nu ligger jag här medans Rasmus kollar runt på sin dator.

Blir väl strax att sova, är jättetrött.
GLÖM KNTE STÄLLA TILLBAKA KOOCKAN 1 TIMME EFTERSOM VI GÅR ÖVER TILL VINTERTID INATT!

Godnatt på er :)


CHRIS MEDINA

Du sätter färg i mina mörka dagar, du sätter betydelse på ord.
JAG ÄLSKAR DIG!♥ Tillägnar detta inlägget till dig, du är fantastisk.
Ja, vad är ord när du inte menar det du säger.♥

RÄDD FÖR DÖDEN

Ställde klockan på elva men gick inte upp förrän halv tolv, nu har jag fixat mig och även smsat lite med Dea och vi ska ta den fikan en annan dag eftersom vi båda har lite andra planer idag. Men vi ska iallafall träffas senare idag. :)
Idag har min röst blivit ännu sämre än vad den var igår, kan knappt prata men det tycker väl mamma är helt okej! Hade iallfall tänkt komma ut en runda nu innan det blir mörkt. Yes, jag är mörkrädd, lägg det på minnet gott folk.
Tänkte också bara passa på och säga att jag inte riktigt har fattat budskapet i låten "What are words" med Chris Medina, men jag kollade runt lite på youtube och fick se han flickvän/fru efter olyckan där hon försöker prata.. Alltså det är hemskt! Gud, man blir ju rädd för döden eller jag blir det iallafall.♥
Nu ska jag ut, ha det bra :)

NATTBLOGGNING

ANDRÉA FÅR STÅ FÖR BILDEN :D
Godkväll!
Jag sitter fortfarande här som ni kanske märker och tänkte göra ett sista inlägg innan sängen blir hes av att skrika på mig, tro mig, jag hör den!
Ställer klockan på halv elva imorgon för jag ska träffa Andréa (http://deija.blogg.se/) på en fika och snacka ikapp allt det vi missat nu när vi har börjat på olika gymnasie. Vilken tur att hon har flyttat till Höllviken nu så man kan få lite sällis (sällskap) i denna lilla byn. :) Kommer bli hur trevligt som helst!
Kika även in på Julias blogg som jag fixa header till precis http://perfectmoment.webblogg.se/ där har ni den!♥
Följde med mamma innan till Gessie där Rasmus varit på fest och han var ju inte nykter, men roligt var det.
Sen gick jag och Rasmus en runda och snackade jättemycket om allting, han är min bästa "killkompis" förutom bror. I Love You♥
Nu hade jag tänkt springa till sängen och sova några timmar så vi hörs imorgon antingen innan eller efter jag har fikat med Andréa.

No°1

Min helt nya fräsha blogg!
Har skaffat blogg, får väl se hur det går med den. Har den mest för minne av dagar och sånnt. Nej, jag är inte senil, jag kommer ihåg vad jag gör (oftast) men ändå.
Var svårare än jag trodde och göra en ganska avancerad design men det gick! Tänker köra igång direkt.
Jag heter Elin Landerup därav landerup.blogg.se, är 16 år ung och bor hemma hos min Pappa. Japp, mina föräldrar är skilda och det har dom varit i 11 år snart. Jag har samanlagt 8 syskon inklusive hel & "halv".
Mina riktiga är, Emelie 18, Rasmus 17, Fredrik 6 och det är då dom jag kommer nämna mest här i bloggen.
Jag går Handel och Administration, första året på gymnasiet, i Trelleborg!
Känns inte särskilt bra att starta en ny blogg 01.40 på natten men i brist på annat så fick det bli så och nu sitter jag här, en blogg rikare mitt i natten. Perfekt Elin, du är så bra på att tajma saker!
Ja, jag snackar lite med mig själv i brist på annat det med..
Sitter med feber, hosta och världens förkylning. Ska fixa in en header till Julia nu också sen blir det nog sängen!
Over'n Out!


RSS 2.0