GET 2 KNOW ME

Med denna bilden säger jag godnatt mina fina läsare!❤


TVÅ!

pappa kom inte bara med en panodil, han kom med två! :) love him
Ligger fortfarande i sängen och tycker synd om mig själv, nu ska lilla jag sova.

Pusspuss<3


SJUK?? :(

Godkväll, jag mår inte alls bra ikväll men det blev skola för mig idag ändå. Redovisningen gick verkligen jättebra förutom några få hostattacker, tänker be pappa komma upp med en panodil till mig för jag har ont exakt överallt. :(

Jag hatar såna här inlägg, gnälliga och jobbiga, men ändå gör jag ett. Ibland orkar jag inte med mig själv så nu slipper ni tycka synd om mig för det räcker att jag gör det :D
Nu ska jag krya på mig över natten, vi får se hur det blir med skola imorgon.

Hoppas ni mår bättre än mig!
Såhär mysigt har jag det...jajaa (bilden)
Kram på er❤


VILKET VÄDER ALLTSÅ!

Herregud vad det blåser, mitt rum skakar av blåsten och jag hör ju knappt vad dom säger på filmen, pallaaa :-O
Folk skriver ut en massa om att träd har blåst omkull, det är läskigt faktiskt. Blir rädd av tanken av att behöva gå till bussen imorgon om det blåser lika mycket då som det gör nu..

Bjuder på en bild där en av mina vänner varnar om blåsten/stormen :-)
Vi hörs❤


STANNA INNE!

Kom hem för en liten stund sedan och har precis ätit, tänkte säga att det känns som att huset ska blåsa iväg, eller det hörs som det iallafall. Läskigt.. Etta stanna inne och hade inte varit helt fel om man hade fått gå i ide inför vintern. :-)

Ligger i sängen och äter choklad och pringles, gott ändå! Ska snart starta en film och antagligen somna också, mår inte alls bra idag alltså. :-(
Måste också säga att julen är den bästa tiden på året tycker jag, alla ljus i träden och alla fönster/balkonger som är pyntade, så fint alltså.
Tänkte också byta min design till en lite "juligare" eftersom det börjar närma sig jul nu, det är ju redan första advent idag, har ni tänt några ljus? Jag har!! :-D

Måste städa lite innan jag startar filmen, puss på er och ha en fortsatt bra första advent<3


SÖNDAGAR, VARFÖR FINNS DOM?

Varför finns Söndagar? Dom är så tråkiga bara för att man vet att efter Söndagar kommer Måndagar vilket innebär skola. PALLA tänker jag då. :-) Ska åka till skolan 08.00 imorgon fastän vi inte börjar förrän 10.00 för att förbereda mig inför redovisningen som jag snackade om igår, vet inte hur det kommer gå men håll tummarna iallafall!
Snart kommer Susanne och hämtar mig hos mamma och sen åker jag då hem till pappa och ska ta det lugnt resten av denna röviga Söndag, kommer somna tidigt ikväll eftersom jag inte mår helt hundra, jag låg och hostade till 03.00 inatt och somnade inte förrän vid halv fyra och sen väckte mamma mig vid halv elva och sen har jag legat och kollat Emil i Lönneberga, älskar gamla filmer!
Tog även världens skönaste skum-bad igår, fasiken vad skönt det var. Somnade nästan i badet fast Fredrik kom in och började prata vilket höll mig vaken, det tackar vi för. ;-) Har packat ihop allting och ska lägga mig i soffan en liten stund med Charlie innan Susanne kommer och hämtar mig. Susanne är min pappas fru vilket gör henne till min låtsas-mamma :-)
Nu ska jag lägga mig i soffan innan jag somnar på tangentbordet.
Vi hörs när jag kommer hem till pappa.
Ha det bra♥

ÄNTLIGEN HEMMA

andréa om LUNCH + EN ÖVERRASKNING:
så jäääkla gullig vovve! :D <3

Tack Andréa ♥♥

Kom precis hem från Malmö, har varit jätte skönt fast det kunde ju dock blåst lite mindre än vad det gjorde. Iallafall åkte vi först till Svågertorp så Emelie fick sin vinterjacka och sen skulle vi in på IKEA och äta så vi gick in där, alltså fyyyyf*n vad mycket folk, herregud. Så vi vände och tog bussen till Triangeln när vi åt thai-soppa, gott! Sen gick vi vidare mot Hansa där vi såklart satte oss på Espresso House och snackade en massa skit. :-)
Ett par timmar senare så reste vi oss och gick mot Kanalen där dom sålde munkar så vi köpte några och sen bestämde vi oss för att ta bussen hem och nu sitter jag här och ska väl upp och snacka lite med Emelie fast vi har varit med varandra hela dagen.
Åker hem till pappa imorgon igen för jag måste plugga, ska redovisa en entreprenörskaps uppgift då inför lärare och rektorer, kommer svimma eller i värsta fall kräka, hahah nejdå! :-D
Nu ska jag upp till Emelie och kolla flm och bara mysa resten av kvällen.
Puss♥

MALMÖ MED EMELIE

Sitter hos mamma nu och Charlie har somnat i min hand, gullig hund! Har även gått och tragit på mig världens förkylning igen, har hostat genom hela natten, sånt är så himla jobbigt. Så idag blir det då Malmö med Emelie, ska gå runt och kolla lite och sen sätter vi oss på Espresso House som alltid när vi är i Malmö och dricker te. :-)
Nu ska jag gå och kolla hur det går för Emelie, bloggar mer när jag kommer hem igen såklart!
vi hörs & ha en underbar lördag, solen skiner i Höllviken♥

IPHONE :D

Har inte bloggat på ett tag eftersom datorn hos pappa laggar för minsta lilla. Iallafall ligger jag i sängen med...'min IPHOOONE :D så nu slipper ni läsa om mitt tjatande angående den.
Denna veckan har för det första gått jättefort och sen har den varit hur nice som helst. Åker till mamma över helgen och träffar Charlie sen blir det nig en tur till Malmö med Emelie också.

Nu måste jag börja packa och ska även få i mig lite mat innan jag tar bussen. :)
Bjuder även på en bild på mig och Felicia som vi tog idag när vi hade tråkigt.

Vi hörs<3


SLICKAD I ARMHÅLAN!

Försov mig idag och mamma väckte mig genom att låta Charlie (vår hund) slicka mig i armhålan, inget vidare tips att bli väckt på det sättet. Just sayin' ;)
Idag slutar jag 14.10 och sen ska jag hem till pappa eftersom jag inte åkte hem där igår för jag glömde mina jävla nycklar. Sen vet jag också att min iphone har kommit för pappa skickade ett sms igår och skrev det! Vill bara hem nuunuuu!
Har även blivit riktigt förkyld igen...kansk dags att börja med vinterjacka nu, men jag vet inte vad jag ska ha för någon, antaligen blir det en vanlig Everest från Stadium :) Nu ska jag äta frukost och sen ta bussen till skolan!
MIN HALS DÖDAR! fyfan vad ont det gör.. :(
Bloggar när jag är i skolan om jag har tillgång till en data.
vi hörs♥

HÅLL TUMMARNA FO'FUCK!

Hallå guys!
Mamma väckte mig halv sju först eftersom hon skulle till jobb så skulle vi ta hand om Charlie, hunden alltså.
Sen somnade jag om och vaknade igen klockan nio, nu har jag badat, tvättat håret, sminkat mig och klätt på mig så jag är fit for fight för skolan!
Igårkväll cyklade jag och Emelie en runda och bara snackade, skit skönt! Sen laddade vi ner en film, A walk to remember, har inte sett den så Emelie tyckte att jag kunde se den eftersom det är sjuuukt bra enligt henne.
Nu ska jag äta frukost och sen börja röra mig mot bussen, börjar 12.40 och går till 15.50, :-)
Åker hem till pappa efter skolan och HÅLL NU TUMMARNA ATT MIN IPHONE HAR KOMMIT för då kan jag blogga mer.
Hörs snyggingar♥

LUNCH + EN ÖVERRASKNING


Detta blev min lunch idag, lax och pizza-sallad, gutt!♥
SEEEN FICK VI EN ÖVERRASKNING, VILL NI VETAAA???
klart ni vill ;-)
TRUMVIRVEL *dum dum duuuum*
EEEEN HUUUUND!
det är en chihuahua, valp, men den blir inte mycket större.
Jag är helt förälskad♥
Han ligger och sover nu men han vaknar snart till liv igen hoppas jag.
Jag vill bara gosa med honom. Världens sötaste hund, någonsin.
och vill ni veta en sak till?
min katt hemma hos pappa är större, hahaha. :D
PUSS♥

SÖNDAG = LYX FRULLE

Sex and the City 2 går på Canal+ Emotion så känns som att jag är stressad nu alltså.
Tänkte lägga upp en bild på min Frukost snabbt också bara!
Vi hörs efter Sex and the City, puss♥

HISS OCH DISS



Måste säga att det är så irriterande när man följer en jättebra blogg och sen abra slutar personen blogga, eller inte uppdaterar alls ofta, det är de störigaste jag vet så idag vill jag dissa det!
Jag följde en jätte, verkligen, jättteee bra blogg och i början uppdaterade hon och hade ändå många som följde den och det var några som kommenterade den osv. Men nu så uppdaterar hon liksom, ytterst sällan.
Det ger jag 3 AV 5 DÖSKALLAR
Sen måste jag också dissa flickvänner/pojkvänner som ger upp alla sina vänner för deras förhållande. Det är så hemskt att se. Jag hade en vän, eller jag har många vänner men en utav dem hade en pojkvän, jag vet inte om dom är tillsammans fortfarande menmen.
Dom var/är alltid med varandra, ALLTID! Alltså tröttnar man inte?
Det ger jag 5 AV 5 DÖSKALLAR!



Idag vill jag hissa folk som vågar vara sig själv! Det ser så naturligt ut, som alla tillexempel på facebook, dem gör sig till, dem vill ha många som gillar deras statusar, bilder, album osv. Visst det kanske ger dom en kick men det ser så mycket bättre ut med folk som lägger ut bilder på sig själv där dom är osminkade, nyvakna eller vad som helst. Så det vill jag Hissa idag, folk som vågar sticka ut och vara sig själv.
Det ger jag helt klart 5 AV 5 HJÄRTAN!


vi hörs♥

GET 2 KNOW ME

Tio första:

Första bästa kompis: Natalie och Mimmi på dagis.

Första bil: Har inte koll på vad för bilar jag lekte med när jag var liten haha!

Första kärlek: Marcus hette han, på dagis.

Första djur: 2 dvärghamstrar, Anki och Pytte hette dom.

Första semester: Gran Canaria när jag var typ 4.

Första jobb: På mammas dagis.

Första köpta skiva: Absolute Music

Första piercing: Öronen :)

Första konsert: Oj, det kommer jag inte ihåg.

Nio senaste:

Senaste alkoholdrycken: Isabeló.

Senaste bilfärd: Tisdags förra veckan (under höstlovet)

Senaste filmen du såg: Go with it även kallad Min låtsas fru.

Senaste ringda: Emelie, min syster

Senaste spelade cd: Det var längesen, kommer inte ens ihåg när det var.

Senaste kyss: Igår, av ”A”♥

Senaste gången du grät: Under höstlovet någongång.

Senaste måltiden: Pizza

Åtta "har du någonsin":

Dejtat en av dina bästa kompisar: Nepp

Blivit raggad av en bra kompis flickvän/pojkvän: Yesbox

Blivit kär vid första ögonkastet: hih, jaaa.

Fastnat med blicken i någons urringning:  Nej, verkligen inte.

Fått ditt hjärta krossat: Japp.

Haft ett one night stand: Jadå.

Sagt att du älskar någon utan att mena det: Nej, det är ett för betydelsefull mening i mitt liv.


HAR NI SETT DEN NYA "VÅGA" FRÅGA KNAPPEN?

Så ser den ut! :D

BLOGRESPONSE

De 5 senaste frågorna jag besvarat på blogresponse:

Vad är du rädd för?

Spindlar är min absolut största rädsla och andra småkryp.

Tack för din fråga :)

Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då?

Jag tror det skulle vara på 1800-talet, dom hade så fina klänningar då.

Tack för din fråga :)

Vad står det i det första sms:et i din inkorg i mobilen och vem är det ifrån?

Det står "Var e du?" och det är av Linn. :)

När började du blogga första gången?

För ungefär 3år sedan men den bloggen har jag inte kvar nu, tyvärr.

Tack för din fråga :)

Har du någonsin tagit eller provat droger?

Nej det har jag inte och jag kommer inte göra det heller :)

Tack för din fråga♥

Fler frågor jag svarat på hittar du på min egen frågesida på blogresponse.


DUDE, HAR DU KÄKAT EN LINJAL ELLOOR?

För att svara på min rubrik så har jag inte ätit någon linjal, men jag är mätt som fan. Torr humor NO°1 :-D
Har ätit nu, kebab-pizza blev det.
Föredrar egentligen Hawaii men det visste inte mamma om dem hade så hon ville inte fråga (?) haha!
Nu blir det mys framför TV'n, vi ska kolla James Bond.
Tillbehör måste man ha ju.
Och dricka.
Nu måste jag gå.
Hörs senare bebisaar♥

LÖRDAG, LUNCH, PIZZA IKVÄLL

Nu har jag tillgång till en dator, jag väntar på att min iPhone 4S ska komma någon gång.
Är just nu i Höllviken hos mamma och ska vara här fram till måndag sen åker jag till pappa igen. :) Ikväll blir det pizza till mat, gutt♥ Sen massa gottis och film-mys ikväll. Nu blir det lunch, mamma ska snabbtina lax, muums.
Vi ska väl snart börja röra oss mot Konsum för att handla lite lördagsgodis och sånt, älskar att bara vara hemma och ta det lugnt. Skolan tar verkligen kol på mig.
Igår satt Jag och Emelie och diskuterade fram till halv ett inatt, vi ska spara pengar som fan nu och sen ska vi flytta hemifrån om 2,5 år, GUTT, CAN'T WAIT!
Ska fortsätta spela lite på datan nu.
Vi hörs sen, promise♥

16 NOVEMBER 2011

Sitter just nu i skolan och väntar på att vi ska sluta denna lektionen. Har inte bloggat på ett tag men jag har helt enkelt inte orkat eftersom jag har haft en massa annat för mig.
Annars mår jag bra och jag vill bara att det ska bli fredag nu, jag är så fruktansvärt trött. Sen hatar jag när klockan ringer på morgonen och det fortfarande är mörkt ute, känns som det är natt då och därför blir jag trött. Jag somnade liksom halv nio igår ungefär och när klockan ringde halv sju i morse så var jag ändå så himla trött fast jag hade sovit 9 timmar! whyyy? haha, och sen när jag är trött så blir jag helt knäpp.

30 minuter kvar av denna lektionen så nu ska jag vara lite flitig och börja på en Entreprenörskaps uppgift som vi har prov i den 5 December. :)
Har även fått reda på av min mentor att vi ska Bowla lite innan jullovet så det blir lite skoj, sen den 1 December ska vi jobba på Maxi och får cirka 100:- i timmen, känns helt okej det också. Pengar är aldrig fel, jag måste ju handla julklappar till min familj och mina vänner♥

Nu ska jag plugga.
Ha det bra♥


SKOLA

Mitt förra inlägg raderades, vet inte varför?

Men jag har iallfall inte uppdaterat på två dagar nu eftersom i Tisdags så dog en vän till mig och igår hade jag filmkväll med Linn! Ni kan klicka in på hennes blogg http://liiihnn.blogg.se/ där. :)
På fredag ska Jag, Linn och Simon först fixa oss hos honom och sen drar vi vidare till Falsterbo och dansar loss på Strandbaden, hoppas där är några söta killar, jag håller er uppdaterade, okej? ;)

Hade precis rast som slutade för fem minuter sedan och handlade en bulle på Moxy.
Nu måste jag logga ut och börja jobba.
Vi hörs♥

Vila i frid Jens, du är saknad vännen.

IPHONE 4S + PIZZA IKVÄLL!


    
Godmorgon!
Jag hann inte blogga mer igår eftersom jag kom hem rätt sent och sen duschade jag sen runt tio så träffade jag Linn och snackade lite. Idag har det inte varit någon skola, förutom utvecklingsamtal vilket gick jätte bra faktiskt. Pappa blev stolt över mig, haha! Sen gick vi in på Apoteket och handlade nässpray till mig eftersom jag fortfarande är förkyld, fast det har blivit mycket bättre så den är snart borta.
Efter Apoteket gick vi in på Telenor och gissa vaaaaad?!!!!!!!
PAPPA BESTÄLLDE EN IPHONE 4S TILL MIG, SNACKA OM ATT JAG ÄR TYP SÅHÄÄÄÄR GLAD.
Min pappa är bäääst.♥♥♥♥

När vi sen kom hem så åt jag frukost eftersom jag inte hann det, utvecklingsamtalet började liksom 09.30 och pappa väckte mig tio minuter innan vi skulle köra. Sen kollade jag igenom några tidningar och var jätte nära på att somna men sen startade jag denna skit saken som bara laggar hela tiden och nu sitter jag här.
Laddar ner säsong 1 av Gossip Girl, ska kolla alla fyra säsonger, längtar till säsong 5 kommer ut!

Senare idag / ikväll ska jag nog äta pizza med Linn och Simon för jag är så gryyymt sugen på det. Annars ingenting annat, nej.
Tror inte jag uppdaterar mer idag men vi får helt enkelt se.
Puss♥

FACELOOK

Där har ni den.
Ska inom Konsum innan jag tar bussen till skolan så jag måste rusa nu.
vi hörs såklart.♥

PRESENTER

Godmorgon guys!
Jag vaknade nästan precis och tar det lugnt nu bara eftersom jag inte börjar förrän 12.40, skönt speciellt på en Måndag. :)
Som ni ser i inlägget nedan så kan ni nu följa min blogg via bloglovin, bra va? eller kanske inte..
Jag tänkte visa vad jag fick i Lördags, även om det kanske inte var så mycket men jag blev nöjd och glad och enligt mig är det huvudsaken.
Alltså en mörk/marinblå keps från Kina, en iPod och 850 kronor!
OOOCH, trumvirvel *domdomdomdom*
'
CONVERSE och gula dessutom!
Jag har alltid velat ha gula converse.. SNACKA OM ATT JAG ÄR GLAD!♥♥
slänger upp en facelook innan jag drar mig till bussen.
loove♥

FÖLJ MIN BLOGG VIA BLOGLOVIN!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3170559/landerup?claim=pxsnx923jvn">Följ min blogg med Bloglovin</a>

5 SAKER DU INTE VISSTE OM MIG

1. Jag hatar spindlar
2. Jag älskar skräckfilmer men jag klarar inte av att se dom egentligen för jag drömmer mardrömmar.
3. Ibland brukar jag prata med mig själv när jag är uttråkad eller när jag går hem på kvällen.
4. Jag har haft fler mobiler än vad jag levt. (alltså fler än 16 mobiler)
5. Egentligen tycker intej ag om att blogga men jag gör det för att det är ganska roligt ibland.
hööörs♥

HAPPY

Satte mig här igen eftersom jag inte har något bättre för mig. Har fixat allting nu, mig själv då alltså, haha!
Tänkte slänga in min outfit.
JÄTTEDÅLIG KVALITÉ, men min mobil är inte den bästa!
Jeans-tights från H&M, vitt linne från H&M ännu ett vitt linne från Gina Tricot. Jag måste leta upp ett par öronhänge men jag hittar inga. Får gå och råna Emelie på öronhänge hihi, bad :D
Väntar på att Mormor och Morfar ska komma och Fredrik tjatar hela tiden fast jus nu klättrar han omkring i sofffan. Söt liten lillebror jag har, liten apa!♥
Nu ska jag hjälpa mamma och skära grönsaker.
Hörs sen♥

Facebook ska bli hackat idag klocka...

Facebook ska bli hackat idag klockan 14.00, vet inte om man ska tro på det men för säkerhetsskull så ska jag inaktivera mitt konto där så dom inte kommer åt några bilder eller så. :)

LÖRDAG

Mamma väckte mig idag..stampade upp i rummet tjugo över tio och sen kunde jag inte somna om.
Min frukost bestod av en skål Havre Fras och ett glas oboy, gott! :D Sen hoppade jag i duschen och satte mig här lite senare. Sen kom Emelie ner och frågade om jag ville följa med henne ut eftersom mamma hade glömt en nyckel och dom var i vårt gamla hus. Så vi fick gå och möta Mats och sen gick vi vidare till Kanal Kiosken, sista dagen idag innan dom stänger för säsongen. :( DOM HAR VÄRLDENS GODASTE GLASS DÄR!!!♥
Sen traskade vi hemåt och nu satte jag mig här igen, såklart. Ska väl snart börja fixa mig för vi får gäster idag, bara Mormor och Morfar, men ändå :D
Dom har nyss varit i Kina och har även Converse med sig hem, hihi. Lägger upp bild på det jag får!
Nu måste jag börja klä på mig och fixa mig lite så jag slipper stressa.
Vi höres senare idag♥
PS. Senare ikväll kommer nog ♥Linus'bästavän till HÖLLVIKEN för att träffa mig!!♥

INGET INTERNET UNTIL NOW!

Förlåt för dålig uppdatering men vi har hållt på att flytta nu och därav har vi inte haft något internet. Sitter just nu i det nya huset och bloggar medans mamma och de andra håller på att packa upp. :)
Har blivit bättre med min förkylning nu, har varit ute ch gått med Emelie jätte mycket denna veckan, jag tror vi ska ut snart. Känns som att vi måste inviga de nya stället.
Bor på Boltensternsvägen 7B, fortfarande i Höllviken!
Jag längtar även till Lördag för då kommer min Mormor & Morfar hit och ska fira mig så det blir massa gott då. Mums! Sen idag ska vi även fira att det är första natten vi sover här med muffins♥
Min lillebror, Fredrik, är sjukt jobbig. Han bara rusar omkring som en huligan i huset. Just nu är han på ovanvåningen och det låter som han ska rasa igenom taket. Etta inte ta emot honom ;)
Nu kallar mamma.
Vi höres♥

RSS 2.0